streda 8. mája 2013

Narodeninový výlet do Holandska

Včera som sa vrátila z môjho narodeninového výletu do Holandska, ktorý som dostala od mojich detí ešte v novembri. Bol to úžasný výlet, počas ktorého som s dcérou absolvovala nielen medzinárodnú výstavu patchworku EXPO Veldhoven 2013, ale urobili sme si výlet aj do Amsterdamu, Utrechtu a spolu so synom a jeho priateľkou sme boli aj v kvetinovom parku Keukenhof neďaleko Amsterdamu /viac ako 7 miliónov tulipánov, narcisov a hyacintov v kvete! Viac tu/.
A keďže sme navštívili syna v Hilversume, kde žije už 5 rokov jeho novom, ešte celkom neprestavanom dome, doniesla som mu doň nový quilt na posteľ, ktorý som tesne predtým dokončila. Nechcela som jeho fotku dávať na blog predtým, aby to bolo pre nich oboch prekvapenie. Takže až teraz. Dúfam, že ho budú používať aspoň v začiatkoch, kým sa budú zariaďovať.
 
 
 
Z výletu som si doniesla veľa "pokladov" z výstavy, veľa fotiek, veľa krásnych zážitkov a veľa, veľa inšpirácie na nové projekty. No viac možno cez víkend, keď to trošku strávim a  pretriedim fotky.
Krásny, slnečný májový podvečer.
 

1 komentár:

  1. To si mala nádherný darček ... a aj syn :) To sa mi páči, taký obchod :) Nech Ťa zážitky dlho nabíjajú energiou :)

    OdpovedaťOdstrániť