nedeľa 10. novembra 2013

2. IBS

Je najvyšší čas došiť a poslať bloky na 2. IBS! Čas doručenia sa blíži! Milé dámy (možno aj páni), ktoré ste sa rozhodli zúčastniť sa 2. medzinárodnej výmeny blokov, pripomínam termín 31.12.2013!
Téma je  "VODA" a môj blok je už prichystaný na zošitie:

Väčšina účastníčok poňali tému voda ako more a s ním spojené lode, ryby.. atď. Mne sa pozdáva, že  aj dážď je na tému VODA. Myslíte si to aj vy? Chcela by som vedieť Vaše názory, aby som to tam neposielala zbytočne.
A tiež využívam svoj blog na propagáciu 2. IBS, podrobnosti sa dozviete, keď kliknete vpravo na ikonu IBS na tomto blogu. Ak by ste niečo nevedeli, rada vysvetlím.
Už v mojich predchádzajúcich príspevkoch som opisovala, ako som sa ja zúčastnila 1.IBS. Pred týždňom sa mi vrátil môj quilt, ktorý bol vystavený na výstave v Baltimore (USA), Birminghame (Anglicko) a na putovných výstavách v Rakúsku a Nemecku. V máji bude ešte výstava v Karlsruhe, kde by som sa chcela pozrieť. Zatiaľ mám quilt doma, no budem ho tam posielať niekedy  začiatkom apríla budúceho roku. Quilt na všetkých týchto výstavách mala aj Ľubica , takže nebola som jediná zo Slovenska. Viem, že bloky posielali viaceré dievčatá, no neviem, či ušili aj quilt.
Neváhajte a šite! Je to úžasná zábava. Bloky môžte ušiť akoukoľvek technikou. A keď si pozriete galériu, tak zistíte, že to nie je až také zložité. Budete mať potom doma jedinečné dielo, s blokmi z celého sveta!
Tak prajem príjemné premýšľanie a ešte krajšie šitie blokov na tému VODA!
ďakujem za všetky Vaše komentáre.

7 komentárov:

  1. Ten blok je kouzelný a voda je to každopádně :-))
    Prosím, můžeš dát obrázek nebo odkaz na quilt, který jsi měla na výstavě.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Obrázky môjho quiltu sú v príspevku z 3.10.2012 na tomto blogu :)
      Diki

      Odstrániť
  2. Jarmilko, deštíkový obrázek je moc pěkný. Já jsem obrázky ještě neposlala, čekám až dokončí Jarmilka B. Už se těším na výměnu. M.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Milá Jarmilko, blok s deštníkem a vodou jako déšť je kouzelný a skutečně se bude vyjímat. Ano, určitě všechny bloky pošly.
    Maruška K. už má všechny hotové a já už na nich pracuji a na konci listopadu všechny pošleme.
    Jarmilko, měj se moc hezky a přeji stále krásné nápady ve tvém tvoření. Jarmila

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Děkuji za odkaz na quilt - je krásný a účast na výstavách si opravdu zaslouží.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Déšť, je to výborný nápad na téma voda. Blok je moc hezký.

    OdpovedaťOdstrániť